specificaties

Ons product Mighty heeft een strakke uitstraling en creëert een natuurlijke beleving door het tonen van de nerven van de bamboe. Naast de uitstraling is het gebruik van bamboe ook nog eens verantwoord. Het groeit reuze snel, tot 1 meter per dag en neemt meer Co2 op dan tijdens de productie wordt uitgestoten. Daarnaast draagt onze bamboe ook positief bij aan credits in de Leed & Breeam score. 

Verder is het mogelijk om met hoekstukken verschillende omlijstingen aan elkaar te bevestigen en tot een geheel te maken. Voor meer informatie zie systeemverlichting.

Download onze productsheet.

Zumtobel Linetik

In de handgemaakte bamboe omlijsting van Eerlijk Licht zit een armatuur van het merk Zumtobel, hiermee garanderen de hoogste kwaliteit van licht inclusief 5 jaar garantie.

Productsheet Zumtobel Linetik

Waar u dit product kunt kopen?

Benieuwd naar prijzen? Neem contact met ons op voor meer informatie. De producten van Eerlijk Licht worden alleen verkocht via een dealernetwerk. Onze dealers vormen een essentiële schakel in het contact met onze klanten. Neem contact met ons op voor de dichtsbijzijnde dealer bij u in de buurt.