specificaties

Ons product Massive heeft een strakke uitstraling en creëert een natuurlijke beleving door het tonen van de nerven van de bamboe. Naast de uitstraling is het gebruik van bamboe ook nog eens verantwoord. Het groeit reuze snel, tot 1 meter per dag en neemt meer Co2 op dan tijdens de productie wordt uitgestoten. Daarnaast draagt onze bamboe ook positief bij aan credits in de Leed & Breeam score. 

De standaard afmetingen zijn: 45 x 28 x 2000 mm

Liever een andere lengte? Of een andere kleur? Neem contact op voor de mogelijkheden, door de Nederlandse productie is er is  heel veel mogelijk. 

Download onze productsheet.

Berla Lighting

In de handgemaakte bamboe omlijsting van Eerlijk Licht zit een armatuur van het merk Berla Lighting, hiermee garanderen de hoogste kwaliteit van licht inclusief 2 jaar garantie.

Productsheet Berla Lighting

Waar u dit product kunt kopen?

Benieuwd naar prijzen? Neem contact met ons op voor meer informatie. De producten van Eerlijk Licht worden alleen verkocht via een dealernetwerk. Onze dealers vormen een essentiële schakel in het contact met onze klanten. Neem contact met ons op voor de dichtsbijzijnde dealer bij u in de buurt.